Yhdessä ollaan edelleen. Elämä on asettautunut omille raiteilleen ja kahden kodin väliä seilataan.

Taisin sanoa jossain kohtaa, että on mukavaa kun on joku aikuinen tuossa kupeessa. Se on sitä, ja vaikka tämä olosuhde ei ehkä täysin ideaali olekaan, niin paras ja ainoa mahdollinen tällä hetkellä.

Kuinka meidän käy kysyi hän muutama päivä sitten? Niin, saattaa tuntua oudolta tuollainen kysymys, mutta kuvastaa jollain tapaa sitä mitä tässä on meneillään.

Me pidämme toisistamme enemmän kuin paljon. Tätä jatkumoa tulee pian vuosi. Yhtä juhlaa jollain tapaa. Yhteistä aikaa on olosuhteisiin nähden paljon. Yhteisellä ajalla ja yhteisellä elämällä on kuitenkin vissi ero. Tämän vuoksi voikin kysyä, että kuinka meidän oikein käy? Tuleeko sitä yhteistä elämää koskaan?

Haluan usko, että tulee. Jos en uskoisi, niin tuskin voisin olla tässä.

Kaikenlaista miettii. Mikä tässä ihmisessä on se, joka niin kovin kiehtoo ja vetää puoleensa? Noh, hänen seurassaan on hyvä olla. Hän on niin rauhallinen ja levollinen. Sekin tarttuu ja hänen seurassaan on rauhoittava olla. Sielu ja mieli lepää.

Ei tarvitse tehdä mitään. Ei tarvitse, mutta voi tehdä. Kiire ei ole koskaan. Ei sen tekemisen tarvitse niin ihmeellistä olla. Jonkun mielestä ehkä menemme ja teemme paljon yhdessä. Kaikenlaista tekemistä. Liikumme paljon ihan fyysisesti ulkona. hiihdämme, kävelemme, luistelemme, mitä nyt mieleen tulee.

Käymme paljon elokuvissa, teatterissa, konserteissa tai sitten vaan olemme kotona. Teemme ruokaa yhdessä aina viikonloppuisin ja juomme pullon punaista tai valkoista lempeää juomaa kimppaan.

Silti on sitä omaakin aikaa ja väljyyttä omille jutuille. Taitaa olla sittenkin aika ideaali tilanne.

Hän on lempeä ja kiltti ihminen, vaikka kammoksuukin koko ajatusta itse. I hate you tulee välillä palautetta. Jos välillä sortuu hempeileviin tekstiviesteihin päivällä, niin vastaus on yleensä: Tee nyt vain niitä töitäsi. Se niistä hempeilyistä.

Suurta rakkautta? Hän on rakastettava ihminen, ja kyllä minä häntä rakastan. Valitettavasti hän ei minua. Välillä tulee teksturia, että voi, olit voipaperiakin laittanut eväsleipien väliin, I l y.

Tee nyt vain niitä töitäsi.