Parempaa rakastelua et tuu saamaan koskaan. Mieti kuka on sun ja miten voi kaikki muuttua? t Vaino. Oli juu väärin kirjoitettu tuo mutta kuvaa kyllä hyvin hänen viestintäänsä. Vaino tosiaan. Miten voi kaikki muuttua niin? Onpas kummallista.

Näitä tuu tänne tarjoutumisia on ollut kolme viime aikoina. Aina sama juttu, tapeltu ja tyyppi lähtenyt. Tai ei hän lähtenyt ole. Joka kerta se on ollut loppu. "Heitin sen ulos". Kerran oli entiseltä murtunut kylkiluu kun heppu oli heittänyt lipastoa vasten. En kuitenkaan usko sitä. Näitä kännikaatumisia on ollut ennenkin. On oltu lonkat ja kädet mustelmilla ja seuraavana päivän on ihmetelty, et kuka oikein on hakannut.

Sitä mietin, että onko seksi se viimeinen juttu. Silläkö sitä vielä pönkitetään itsetuntoa? Parempaa rakastelua?? Kuvitteleeko hän tosiaan, että seksi ja sen tarjoaminen saisi jotain liikehdintää. Ei saa. Senkö kautta sitä hyvää oloa haettiin. Sekö oli se liima hänelle ja hyväksyttävyyden mittari. Tiedän kuka on mun ja ei se ainakaan ole entiseni. Suorin vartaloin voin sanoa, että ei enää koskaan.

Tällä hetkellä en saa pelkästään "parempaa rakastelua". Saan hellyyttä, huomioimista, kuuntelemista ja aitoa vuorovaikutusta. Kukaan ei oireile, on rauhallista ja tasapainoista. On hyvä olla.

Enkä arvota tai vertaile eri ihmisiä. Toiset sopii toisille, toiset ei ja mahdottomasta ei voi koskaan tehdä mahdollista.