On ollut vääntöä nuoret vastaan vanhat. Ei tämä nuoriso tahdo millään ymmärtää, että sitä haluaa joskus olla rauhassa. Täällä on parasta aikaakin neljä vierasta. Ole siinä sitten rauhassa. Pakko laittaa porukkaa ulos ovesta. Kello tulee kohta yksitoista ja jokaisen on aika mennä omaan kotiinsa, tai mihin sitten nuoret menevätkin.

Tämä nuorimmaiseni on seurustellut kohta neljä kuukautta ja nytkin on tyttöystävä tulossa tänne yöksi. Hänen äitinsä soitti tänään ja kysyi, että käykö se. Totta kai se käy. Mukavaa, että nämä kaksi viihtyvät yhdessä. Se harrastusmaailmakin on hieman yhteinen ja yhdessäolo käy tiiviimmäksi ja tiiviimmäksi.

Joku sanoi, että huushollissanne on testosteronia ilmassa paljon ja onhan se näinkin. Nuorilla ehkä enemmän kuin vanhoilla. Aika kummallinen tilanne kun isä seurustelee ja poika myös.

Omani on pikkujouluissa ja kotiutuu ilmeisesti pikkutunneilla. Tarkoitus on, että menen häntä vastaan ja sitten tulemme tänne kotiini. Hän on ilmeisesti täällä maanantaiaamuun saakka. En ole kovinkaan pahoillani asiasta.