Jos ei ole luottamusta niin ei ole mitään. Luottamus luo turvallisuutta ja sitähän me kaikki haluamme. Onko se jotain, joka syntyy ajan myötä vai onko se asia, joka joko on tai ei ole? Suhteessa, uudessa tai vanhassa pätee samat pelisäännöt. Se ydin on kuitenkin luottamus. Sille kaikki rakentuu ja jos sitä ei ole, niin ei todellakaan ole mitään mille rakentaa.

Luottamus mihin? Tässäkin kohtaa taas tulee tämä mikä on minussa ja mikä on sinussa. Tieto luo tuskaa sanotaan. Tietämättömyys ehkä vielä enemmän. Tietämättömyys on asia, joka synnyttää epävarmuutta ja laittaa oman mielen lentoon. Sitten on vielä jokaisen oma sisäinen maailma, jonka kautta kaikki kiertää ja syntyy se oma tulkinta asioille. Jokainen on oikeassa oman sisäisen maailmansa kautta, Kaikilla on se oma totuutensa. Eri asia on, että miten terve minäkuva on. Mitä terveempi se on niin sitä suurempi luottamus on ihmisiin ja elämään ylipäätään. Itsestähän kaikki lähtee.

Tietämättömyys poistuu vain puhumalla. No, sanat ovat sanoja ja teothan ne ratkaisevat. Ilman ajatusta ei ole kuitenkaan sanoja, ei myöskään tekoja. Tärkeää kaiketi on että seisoo sanojensa so. ajatustensa takana. Siitäkin se luottamus syntyy. Rehellisyydestä ja siitä, että on sitä mitä sanoo ja tekee. On sitten mitä tahansa, kunhan se on ristiriidatonta.

Tämä oli tässä. Jatketaan taas toisella kertaa.