Kiva olet, olet oikein kiva sanoi hänen ystävänsä, jonka tapasin eilen. Saat hyväksynnän. Lisää tuli mutkan kautta. Se on niin luonteva. Se on oikea mies, mutta pehmeä kuitenkin. Se muistuttaa mun isääni. Näin sanoi tämä ystävä.

Ystävät on mukavia, vaikka ne ei omia olekaan. Sanoi hän tälle naisellenikin, että kyllä sen näkee sinusta, että sitä on ilmassa. Tietenkin sen näkee. Tuli hyvää palautetta ropisemalla.

Vaan mitä olisikaan tapahtunut jos ystävä olisi sanonut, että kuule hei se tyyppi on ihan syvältä. Ei se puhu mitään ja on sulkeutunut. Taitaa olla aika kusipää. Miksi oikeastaan olet sen kanssa? Miettisit vähän. Luulen, että tunnelmat olisivat hieman erilaiset jos en olisi saanut kiva kun olet kiva hyväksyntää.

Pidin itsekin tästä ystävästä. Hänkin on kiva kiva. Miellyttävä ja rauhallinen naisihminen. Tulkaa käymään, voitte olla meillä yötä. Tuntui, että tarkoittikin sitä.

Voitaisiin mennä ennen joulua vielä käymään Tukholmassa. Voitaisiin mennä mihin tahansa ennen joulua. Vaan kun on näitä huomioitavia. Olisi kohtuullista päästä kahdestaan jonnekin, ilman mitään vastuita muista. Edes pariksi päiväksi.

Savustettua kalkkunaa pitää olla. Tilataan sitä ja käydään yhdessä hakemassa. Ensimmäinen yhteinen kalkkuna; romanttista. Voi sitä olla kinkkuakin. Jouluna voi olla mitä vaan. Saa valvoakin ja olla hiljaa.